Veelgestelde vragen

Wasvoorschriften

De meeste kledij is gemaakt van polyester en of katoen.

Katoen is een natuuproduct en is gevoeliger aan krimpen dan de polyester stoffen. Maak daarom steeds jouw keuze in functie van de verwachtingen rond wassen en onderhoud.
Indien men de artikelen op een hogere wastemperatuur gaat wassen dan is aangegeven in het artikel dan riskeert men uiteraard dat de opdruk sneller gaat vervagen, kreuken of barsten. Vermijdt dit door uw artikelen op maximaal 30 of 40 graden te wassen zonder extra droogkast of strijkbeurt.
Katoen wast men op maximaal 40 graden. Bij voorkeur op 30 graden.
Bij de eerste wasbeurten is het mogelijk dat de kleur van het textiel wat gaat gaan afgeven. Daarom wordt het afgeraden om witte of bleek gekleurde textiel te wassen in combinatie met donker gekleurd textiel.

Polyester wordt meestal op 40 graden gewassen maar is ook vatbaar voor krimp. Het voordeel van polyester is dat deze over het algemeen wél kleurvaster is dan katoen. Een rode kleur is hier vaak de uitzondering op de regel. Het wordt dus afgeraden om een rode kleur te combineren tijdens het wassen met een witte kleur.
Wol is één van de meest delicate textielsoorten. Dit wordt meestal op een speciaal voorgeprogrammeerd programma gewassen. De temperatuur is hier steeds koud en wordt minder hard gecentrifugeerd. Wol blijft door de grote absorbatie ook minder in vorm na het drogen. Daarom wordt aangeraden dit artikel op een platte ondergrond te drogen.
Indien men zich aan bovenstaande wasvoorschriften houdt zal uw textiel en opdruk zich het meest duurzaam gaan gedragen.

Speciale prijzen voor resellers

Doorverkopers krijgen betere prijzen omdat zij fungeren als ambassador voor onze diensten. Zij kunnen hun reseller-account aanvragen door ons een mailtje te sturen met hun bedrijfsgegevens en activiteit. Pas als deze binnen de criteria van wederverkoper vallen zullen zij een account ontvangen.

Ik heb een klacht

Elke klacht wordt met de nodige zorg behandelt. Wij doen er steeds alles aan om u en de eindklant tevreden te stellen en te voorzien van een kwalitatief product. Heb je een klacht dan kan je deze steeds sturen naar shop@textielbedrukkingen.be met vermelding van jouw ordernummer.